gör hon inget annat?

En vecka har flugit förbi sedan min skolgång var officiellt avslutad. Och vad har jag åstadkommit under denna vecka? Jo, just ingenting.

Mina dagar har bestått av antingen jobb eller att spela Sims. Däremot med en förföljelse av missnöje och rädsla: borde jag inte plugga? Den sista månaden på gymnasiet levde jag på biblioteket eller vid mitt skrivbord, vaknade klockan 5 för att hinna repetera ett kapitel innan det bar av till examsalen. Med ögon tyngda av längtan till slutet av perioden satt jag, och resten av alla IB elever i varsitt hörn av världen, och önskade att vi hade allokerat mer än två veckor åt att lära om det vi blivit lärda över två år. För det går inte ihop, det inser till och med jag; om så endast efter en eftermiddag av matteplugg.

Jag undrar när det ska sjunka in, att jag är klar. Jag hoppas att dagen då jag får mina betyg – beviljas jag acceptabla sådana – blir dagen jag kan släppa IB för alltid.

Annars mår jag riktigt bra just nu, det känns otroligt skönt att jobba, och med något annat än det jag gjort nu i tre år. Jag skulle vilja säga att det är skönt att slippa lära sig och komma ihåg massor, men som vitvaruförsäljare är det en hel del att komma ihåg, många detaljer om produkter jag aldrig provat. Vem vet hur hälften av sakerna fungerar egentligen? Vad är Zeolith torkning?? ”Du ser att det sitter en behållare där längst in i högra hörnet i diskmaskinen? A det är där Zeolith mineralen är som torkar disken.” Mhmm… Okej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.